Vakgarage Wolters

Autoreparatie And Auto-Onderhoud Oudenhoorn
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Molendijk 44 Kaart
Plaats
3227 CC  Route Oudenhoorn
Telefoon
0181 469 946
Fax
0181 469 942
E-Mail
info@vakgaragewolters.nl
Facebook
Vakgarage-Wolters-BV-188083304596739
Website

Informatie

Autobedrijf Wolters is sinds 1977 gevestigd aan de Molendijk te Oudenhoorn. Wij zijn een universeel autobedrijf en repareren alle merken en verkopen nieuw en occasions. Tevens hebben wij een eigen schadeherstelwerkplaats en zijn Bovag en Focwa lid. Werkplaats In onze moderne en ruime werkplaats kunnen onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers uw auto, ongeacht het merk onderhouden en als nodig repareren, met volledig behoud van uw fabrieksgarantie. Wij maken gebruik van de modernste technieken en nieuwste apparatuur, zodat wij uw auto in perfecte staat kunnen houden. Schadeherstel Mocht u onverhoopt worden geconfronteerd met autoschade, dan kunt u bij Autobedrijf Wolters terecht voor een snel en correct schade-herstel, ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij u verzekerd bent. Onze vakmensen zorgen voor een volledig schade herstel. Wij kennen uw auto als geen ander en er staat een vervangende auto voor u klaar! Spuiterij Bij Autobedrijf Wolters hebben wij een eigen spuiterij. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunt u verzekerd zijn van een optimaal resultaat. Of het nu gaat om het spuiten van een enkele deur of de complete auto, het spuiten in metallic of gewone lak, wij hebben de kennis en middelen in huis. Voor een optimaal resultaat maken wij gebruik van Lechner autolak. Spuiterij Bij Autobedrijf Wolters hebben wij een eigen spuiterij. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunt u verzekerd zijn van een optimaal resultaat. Of het nu gaat om het spuiten van een enkele deur of de complete auto, het spuiten in metallic of gewone lak, wij hebben de kennis en middelen in huis. Voor een optimaal resultaat maken wij gebruik van Lechner autolak. Spuiterij Bij Autobedrijf Wolters hebben wij een eigen spuiterij. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunt u verzekerd zijn van een optimaal resultaat.

Vakgarage Wolters is gevestigd op Molendijk 44 . Het volgende wordt aangeboden: Autoreparatie And Auto-Onderhoud In Oudenhoorn zijn er 1 andere Autoreparatie And Auto-Onderhoud. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Airco onderhoud, APK keuring, Ruit reparatie / vervangen, Bedrijven, Particulieren, Auto spuiten, Autoalarm inbouwen, Carkit inbouwen, Onderhoud, Reparatie, Restauratie, Schadetaxatie, Alfa Romeo, BMW, Citroën, Ferrari, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Lada, Land Rover, Mazda, Nissan, Peugeot, Renault, Rover, Suzuki, Tesla, Toyota, Inkoop gebruikte auto's, Schadeherstel, Schokdempers repareren / vervangen, Storing oplossen, Uitlaat repareren / vervangen, Uitlijnen en balanceren, Grote beurt, Kleine beurt, Roetmeting, Accu vervangen, Demontage / montage, Olie verversen, Remmen repareren / vervangen, Revisie.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Vakgarage Wolters

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Logo

Categorieën

Autoreparatie And Auto-Onderhoud
0181469946 0181-469-946 +31181469946

Kaart Molendijk 44

Loading map...